Eredményeink

Diákolimpiai 8. helyezés

A Kenessey Albert Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ritmikus gimnasztika csapata – Dávid Natasa, Gyalog Anna, Kákonyi Lara, Vajda Panna – a 2024-es Diákolimpián karika gyakorlatával a 8. helyezést értek el! Erre a versenyre készülve használtak először karikát! Fantasztikusak voltak a lányok. A csapat a Vitál SE RG Tolna egyesületben készülnek.

Felkészítőik: Nagy Ágnes és Kernerné Szauter Krisztina Hálásan köszönjük munkájukat!

GRATULÁLUNK!

 

Országos Dsida Jenő szavalóversenyen jártak iskolánk tanulói

A Szent József Iskolaközpont meghirdette az országos XII. Dsida Jenő versmondó versenyt. Iskolánkból hat másodikos tanuló jelentkezett: Kákonyi Hanna, Kákonyi Lara, Kertész Bence, Romhányi Luca, Szelestyei Hanna, Varga Nóra.

Az elődöntőre videókat kellett küldeni a gyerekek szavalatairól. Itt meg szeretném köszönni Máténé Turi Katalin és Csonnó Roland segítségét.

A gyerekek közül három tanuló jutott tovább a döntőre, akikkel december negyedikén mentünk a második fordulós megmérettetésre. Itt megmutathatták élőben és közönség előtt, hogy mit tanultak. Kákonyi Hanna, Kákonyi Lara és Romhányi Luca arany minősítésben részesültek. Kertész Bence, Szelestyei Hanna, Varga Nóra pedig ezüst minősítést kaptak. Felkészítő tanár Szabó Kisztina.

Diákolimpiai 4. helyezés

  1. június elsején tartották Törökbálinton a Ritmikus Gimnasztika Diákolimpiát. Iskolánkat egy négy fős csapat képviselte – Dávid Natasa, Gyalog Anna, Kákonyi Hanna és Kákonyi Lara, akik a tolnai Vital SE RG szakosztályában tornáznak.

GRATULÁLUNK!

A RHK Kht. a „Szuperhősök a természet szolgálatában” címmel meghirdetett plakátkészítő-pályázatára neveztek iskolánk diákjai is. Az eredményhirdetésre 2022. szeptember 2-án tartott TEIT Napon került sor.

A gerjeni gyerekek kiemelkedően sok pályamunkát adtak be, aminek meg is lett az eredménye. Két korcsoportban hirdettek első 3-3 helyezettet. Az összesen 6 díjból végül négyet hozhattak el tanulóink.

Alsó tagozatos korosztályban Orsós Roland a 2. helyezést szerezte meg

Felső tagozatos korosztályban Fenyvesi Enikő Emma a 3., Kalányos Amanda Noémi a 2., Hajnes Rebeka az 1. helyezést szerezte meg.

GRATULÁLUNK!

 

Újabb RSG siker 

Törökbálinton, november harmadik hétvégéjén rendezték a Ritmikus Gimnasztika Berczik Sára Emlékversenyt, ahová az ország minden pontjáról érkeztek versenyzők. Köztük volt junior kategóriában
Mezősi Hanna iskolánk 7. osztályos tanulója,
páros társával Bálint Dorkával. A versenyen 2. helyezést értek el, és arany minősítést szereztek.

 

Siker ritmikus sportgimnasztikában

A Vitál Sport és Szabadidő Egyesület ritmikus gimnasztika szakosztálya első házi versenyén Mezősi Hanna – iskolánk 7. osztályos tanulója – és
Bálint Dorka párosban arany minősítést szereztek labda gyakorlatukkal.
Gratulálunk!

IX. Fedorka – Sosevolt versnap

A Csizmazia Alapítvány október 17-én rendezte meg a már immár országossá vált Fedorka – Sosemvolt Versnapot. A népes mezőnyben
Tóth Róbert, iskolánk 7. osztályos tanulója,
bronz minősítést szerzett.
Gratulálunk!